Coffee in première op Venice Days

Coffee in première op Venice Days

De Italiaans, Chinese, Belgische film COFFEE zal in première gaan op 3 september tijdens de Venice Days in – u raadt het – Venetië. Rode draad tijdens deze Venice Days is Bridging the Dragon, een platform dat de Europese en Chinese filmindustrie samen tracht te brengen. COFFEE is de eerste co-productie sinds het verdrag tussen Italië en China van 2014. Dit gelaagde drama over ecologische en economische crisissen alsook crisissen in de mens zelf, speelt zich af in China, Italië en België en is het resultaat van een samenwerking tussen Europese en Chinese schrijvers. Meer over Venice Days en Briding the Dragon lees je in dit artikel van Variety (klik hier). De trailer en eerste prachtige beelden van deze veelbelovende film kan u alvast hier bekijken: klik voor film.