Altijd op zoek naar nieuw talent!

Altijd op zoek naar nieuw talent!

Eén van de beste dingen aan het werk van een casting director is om nieuw talent te ontdekken.

Bent u een acteur/actrice, klaar om de wereld van film en televisie te veroveren? Bent u een model op zoek naar tof, commercieel werk? Wilt u zich begeven in onze wereld van bewegend beeld, camera’s, drukke producenten en gepassioneerde regisseurs? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij? Als casting verantwoordelijken zoeken wij naar acteurs, modellen en speciaal talent voor commercials, tv-series of films. Enkele van onze realisaties: de Ardennen (Savage Film, 2015), De Bunker Seizoen 2 (Eyeworks, 2016), Le Passé devant Nous (Savage Film, 2016 – première Filmfestival Oostende september 2016), Coffee (Savage Film 2016 – première festival van Venetië september 2016), Carlsberg (Adult, 2016), Royco Minute Soup (Ded’s It, 2016), Proximus (Hamlet, 2016), Music for Life (Rococo, 2015 en Geronimo, 2016), etc. (Kijk hier voor de volledige filmografie).

Overtuigd? Maak deel uit van ons bestand door hier te registreren of stuur een e-mail met uw gegevens naar casting@sienjosephine.com en ik hoop u snel te ontmoeten!